Dr. Tan’s Balans Methode

‘Dr. Tan’s Balans Methode’ is een eenvoudige, maar doeltreffende manier om pijn of andere klachten te bestrijden. Deze methode zorgt voor snelle resultaten. Veel mensen ervaren direct verlichting van hun klachten tijdens het eerste consult.

Pijn of klachten worden veroorzaakt door energieblokkades. De behandeling zorgt ervoor dat blokkades worden opgelost en de energie weer vrij kan gaan stromen. Hierdoor nemen pijn of klachten snel af.

Meridianen

De balans methode van Dr. Tan gaat uit van 6 meridiaan systemen. Meridianen zijn energiebanen in het lichaam, welke met elkaar een netwerk vormen. Door het selecteren van speciale punten op afstand kan het pijnlijke gebied beïnvloedt worden. Het voordeel is dat in het pijnlijke gebied zelf niet geprikt hoeft te worden. Volgens Dr. Tan kun je het vergelijken met een lamp… Een lamp bevindt zich op een andere plek dan de schakelaar. Als de lamp het niet doet hoeft het probleem niet in de lamp zelf te zitten… Zo kan ik bijvoorbeeld een punt op uw hand prikken om pijn in uw voet te verminderen.

Meer dan pijnbestrijding

Het is niet alleen pijnbestrijding waarvoor ik deze methode gebruik. De ‘Dr. Tan Balans Methode’ is ook zeer geschikt voor herstel van het evenwicht bij mensen met chronische gewricht/spierpijn of interne aandoeningen zoals maag/darmstoornissen, slapeloosheid, menstruele/overgangsklachten, blaasproblemen, longproblemen, vermoeidheid en nog meer.